понеділок, 17 березня 2008 17:59

Барашьян став претендентом на титул WBA, Біденко і Дмитренко піднялися на одну позицію

Барашьян став претендентом на титул WBA, Біденко і Дмитренко піднялися на одну позицію
Український напівважковаговик Юрій Барашьян, який завоював титул чемпіона Європи, піднявся на перший рядок лютневого рейтингу WBA, ставши офіційним претендентом на чемпіонський пояс, що належить австралійцю Денні Гріну. Всесвітня боксерська організація (WBO) також включила Юрія в свій рейтинг і поставила його на 7 місце. У цій же ваговій категорії Вячеслав Узєлков після перемоги над Хуліо Сезаром Домінгесом піднявся на дві позиції вгору і тепер займає шосте місце в списку кращих WBA.

У суперважкій вазі росіянин Микола Валуєв – на першому місці, а білорус Сергій Ляхович, який програв йому, опустився на п"ять позицій і займає зараз 7-й рядок. Цією зміною скористалися українці Тарас Біденко – 4-е місце і Олександр Дмитренко – 6-е, які піднялися на один рядок. Другим номером зараз вважається американець Джон Руїс, третім – австралієць Калі Міхан. Нове ім"я в суперважкій вазі тільки одне – Малік Скотт (США), 15-а позиція.

Sports.ru
Зараз ви читаєте новину «Барашьян став претендентом на титул WBA, Біденко і Дмитренко піднялися на одну позицію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі