вівторок, 08 липня 2008 09:58

Бараш"ян: організація і суддівство були жахливими

Український напівважковаговик Юрій Бараш"ян дав інтерв"ю після невдалої спроби завоювати вакантний титул WBA в поєдинку з аргентинцем Уго Гараєм в поєдинку, який пройшов 3 липня на батьківщині останнього.

- Юрій, на жаль, ми не мали можливості дивитися ваш поєдинок. Як він пройшов?
- Суперник перші три раунди провів більш-менш активно, після чого включив "задню передачу". У 7-му і 9-му раундах мені вдалося кілька разів дуже добре прикластися Гараю в підборіддя, внаслідок чого мій суперник знаходився в напівпритомному стані. Я кинувся на добивання, але рефері тільки зі зрозумілих йому причин бій зупинив і дав хвилину Гараю на відновлення. Просто нонсенс! Він двічі витягнув його з вірного нокауту. Після цього Гарай до кінця бою неодноразово вдавався до брудних прийомів - заламував руки, голову.

- За оцінками суддів ваш суперник переміг з великою перевагою...
- Я не відчуваю себе переможеним. Суддівство однозначно було упередженим. Ну, а рахунок "120:108" виглядає просто смішно. Вже в роздягальні організатори бою тільки усміхнулися і поплескали мене по плечу. Навіть аргентинські ЗМІ після бою визнали, що таке рішення суддів було несправедливим.

- Збираєтеся подавати протест?
- Звичайно, я говоритиму з цього приводу зі своїми промоутерами буквально днями. Вирішуватимемо це питання.

- Суперник по ходу бою вас чимось здивував?
- Нічим абсолютно.

- Яка була атмосфера в залі? Що скажете про аргентинських уболівальників?
- Всім відомо, що це за країна і як там ставляться до суперника свого співвітчизника. Звичайно, на початку поєдинку відчувалася ворожість до мене, хтось щось викрикував. Але до середини бою зал помітно принишкнув.

- Хто вас підтримував в Аргентині?
- Відчувалася хай і невелика підтримка українців, які живуть в Аргентині. Також приїхав Андрій Котельник, який ніс наш український прапор.

- Що скажете про організацію поєдинку, які були умови у вас?
- Організація була просто жах! Якщо коротко, то не будь у мене статусу офіційного претендента на звання чемпіона світу, жив би, напевно, на вулиці... А під час бою, наприклад, таблички з раундами виносила одна і та ж дівчина.

- Які ваші подальші плани?
- Зараз хочу трохи відпочити. Потім розраховую провести два-три бої і знову поборотися за титул чемпіона світу.

Сегодня
Зараз ви читаєте новину «Бараш"ян: організація і суддівство були жахливими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі