четвер, 29 травня 2008 15:56

Барашьян: до цього бою я буду готовий як ніколи

Барашьян: до цього бою я буду готовий як ніколи
Український напівважковаговик Юрій Барашьян (25-2, 17 КО) 3 липня в аргентинському Буенос-Айресі посперечається за вакантний титул чемпіона світу за версією WBA. Супротивником Юрія стане місцевий боксер Хьюго Гарай (30-3, 17 КО). Підготовку до поєдинку феодосієць зараз проводить в Харкові під керівництвом Віктора Демченка, наставника інтерконтинентального чемпіона IBF у вазі до 63 кг Сергія Федченка.

- Юрій, розкажіть, як йде підготовка до поєдинку?

- Повним ходом. Вже почався основний етап. Необхідно підійти до призначеної дати у всеозброєнні. Впевнений, що перемога буде за мною, і нам вдасться завоювати для України ще один титул. Я радий, що відразу після поєдинку за титул чемпіона Європи Universum зміг організувати бій за пояс чемпіона світу. З німецьким клубом у мене укладено контракт на три роки. Він і є моїм промоутером на цей і майбутні поєдинки. Менеджер же я сам собі.

- Що можете сказати про майбутнього супротивника?

- Чесно зізнаюся, зараз не зможу відповісти, тому що поки не бачив записи його боїв. Найближчим часом мені повинні передати диски, тоді і скажу конкретніше. Боксувати на чужій території з місцевим боксером мені не звикати. Як завжди, кидають під танки. Все життя так було. Де я тільки не боксував - і в Москві, і в Челябінську, і в Санкт-Петербурзі, і в інших містах нашої колишньої батьківщини.

- Де проходить підготовка?

- Поки в Харкові. Якщо до майбутнього турніру "К2 East Promotions" 14 червня в Києві проводитимуть збори, можливо, переїду туди. У Харкові дуже хороша база для тренувань і хороший тренер, з яким ми змогли порозумітися. Тут у мене багато друзів. Після смерті мого тренера Віталія Ніщети, коли я, можна сказати, залишився без голови, ми змогли порозумітися з Віктором Демченком. Окрім нього, якщо чесно, не бачу фахівців, з якими можна було б працювати. Останні, як кажуть, вчилися там, де я викладав. Не в образу буде сказано останнім. Мене, в принципі, вже багато чому вчити і не треба, тільки підправляти деякі нюанси. Крім того, в Харкові немає проблем зі спаринг-партнерами. Хлопці з периферії сміливі, чинять опір, наскільки це можливо, не бояться, як в Києві, наприклад. Присутні практично всі вагові категорії - і суперважковаговики, і важковаговики, і моя вага, і категорії трохи легші - хороший хлопців повно.

- У вас не було проблем зі "згонкою" ваги перед боєм з Ульріхом?

- Ні, дуже плавно підійшли тоді до лютневого поєдинку з німцем, точно вписалися у вагу. А перед цим боєм я підійду до призначеної дати в ще кращій формі. Є більше часу на підготовку - це головне. Початкова форма, з якою я зараз приступаю до тренувань краща, вага менша, зараз тепло, наближається літо. Все йде до того, що до цього бою я буду готовий як ніколи.

BOXNEWS com.ua
Зараз ви читаєте новину «Барашьян: до цього бою я буду готовий як ніколи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі