пʼятниця, 17 серпня 2007 12:42

Баллак не зіграє в товариському поєдинку проти Англії

Головний тренер збірної Німеччини з футболу Йоахим Лев не включив капітана команди Міхаеля Баллака в склад на товариський матч проти Англії, який відбудеться 22 серпня в Лондоні. Півзахисника "Челсі", який в нинішньому сезоні жодного разу не виходив на поле, як і раніше турбує травма гомілкостопа, інформує www.sport.com.ua.

Із-за пошкодження м"яза стегна в збірну Німеччини не викликаний форвард "Штутгарту" Маріо Гомес, визнаний нещодавно кращим футболістом чемпіонату бундесліги минулого сезону, травми не дозволять зіграти проти англійців полузащитникікам Торстену Фрінгсу і Тіму Боровські.

Вперше виклик в команду отримали гравці "Штутгарту" Самі Хедіра і Сердар Таші.

Після товариського матчу з Англією німців чекає виїзний поєдинок відбірного турніру чемпіонату Європи 2008 року проти Уельсу, який відбудеться 8 вересня. Наразі, в групі 4 збірна Німеччини упевнено займає перше місце, набравши в семи поєдинках 19 очок.

Склад збірної Німеччини на товариський матч з Англією

Воротарі: Тімо Хільдебранд ("Валенсія", Іспанія), Йєнс Леманн ("Арсенал", Англія).

Захисники: Арне Фрідріх ("Штутгарт"), Клеменс Фрітц ("Вердер"), Марсель Янсен ("Баварія"), Філіпп Лам ("Баварія"), Пер Мертезакер ("Вердер"), Крістоф Метцельдер ("Реал", Іспанія), Сердар Таші ("Штутгарт").

Півзахисники: Роберто Хілберт ("Штутгарт"), Томас Хітцльшпергер ("Штутгарт"), Самі Хедіра ("Штутгарт"), Сімон Ролфс ("Байер"), Бернд Шнайдер ("Байер"), Бастіан Швайнштайгер ("Баварія"), Петро Троховські ("Гамбург").

Нападаючі: Патрік Хелмес ("Кельн"), Штефан Кісслінг ("Байєр"), Мірослав Клозе ("Баварія"), Кевін Кураньї ("Шальке").
Зараз ви читаєте новину «Баллак не зіграє в товариському поєдинку проти Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі