вівторок, 30 червня 2020 08:58

"Багатьом гравцям "Динамо" урізав би зарплату вдвічі" - Саленко

"Багатьом гравцям "Динамо" урізав би зарплату вдвічі" - Саленко
Олег Саленко зараз грає за ветеранські команди. Фото: "Динамо від "Шуріка"

Ексфорвард київського "Динамо" Олег Саленко розкритикував гру своєї колишньої команди проти "Десни".

За словами Саленка, не всі футболісти віддають на повну грі та не всім футболістам київського клубу вистачає майстерності.

"Складається таке враження, що деякі гравці виходять на поле, щоб просто побігати. Я не керівник столичної команди, але будь моя воля, то всім гравцям, які не виконують свої функції на полі, урізав би зарплату вдвічі. Потрібно струснути команду, а то виходить, що футболісти не розуміють, в якому клубі вони перебувають.

Так, в колективі є гравці, які носять рояль, а є ті, хто на ньому грає. Так ось в "Динамо" зараз практично не видно виконавців, які носять інструмент. Коли я був гравцем цієї команди, а потім і за часів Валерія Лобановського такого ніхто не міг навіть припустити. Якщо майстерності не вистачає, потрібно віддаватися, а цього щодо нинішніх динамівців я сказати не можу" - сказав Саленко в коментарі Bookmaker-ratings.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Радості у роздягальні суддів було не менше, ніж в роздягальні "Десни" - Михайличенко

"Динамо" поступилося "Десні" з рахунком 2:3, але продовжує утримувати 2 сходинку в УПЛ.

Зараз ви читаєте новину «"Багатьом гравцям "Динамо" урізав би зарплату вдвічі" - Саленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі