вівторок, 19 жовтня 2010 09:21

АЗ та "Динамо" розсудить фартовий Макдональд

АЗ та "Динамо" розсудить фартовий Макдональд

Матч 3-го туру групового турніру Ліги Європи УЄФА між АЗ (Алкмаар) і "Динамо" (Київ) розсудить арбітр з Шотландії Дуглас Макдональд.

Як повідомляє прес-служба столичної команди, шотландець народився 8 жовтня 1965 року, працює консультантом з транспортного планування. Арбітр ФІФА з 2000 року. Примітно, що Макдональд одним з перших брав участь в експерименті з двома додатковими асистентами арбітра за воротами, коли наприкінці 2008 року працював на турнірі серед 19-річних, який проходив на Кіпрі.

"Динамо" в рамках єврокубків з шотландським арбітром не перетиналося. Втім, для українських команд Дуглас є фартовим. Два матчі в рамках Кубка УЄФА закінчувалися перемогами вітчизняних команд - столичним ЦСКА над "Црвеною Звездою" (3:2, сезон 2001/2002) і "Дніпра" над "Гамбургом"(3:0, сезон 2003/2004).

На рівні збірних "жовто-сині" двічі розходилися миром з опонентами: у відбірковому турнірі до Євро-2004 (U-21) наші хлопці зіграли "по нулях" з ровесниками з Іспанії, а у фінальному турнірі Євро-2004 (U-19) був аналогічний нічийний результат з бельгійцями.

Асистентами арбітра будуть співвітчизники головного рефері - Френсіс Ендрюс і Джеймс Бі. За порядком у штрафному майданчику будуть стежити Стівен О'Рілі і Роберт Мейден. Функції резервного арбітра покладено на Стівена Фінні.

За організацією проведення матчу простежить делегат УЄФА Торір Хаконарсон з Ісландії, а роботу бригади арбітрів оцінить суддівський спостерігач УЄФА естонець Арі Хабіхт.

Нагадаємо, матч 3-го туру групового турніру Ліги Європи УЄФА між АЗ і Динамо відбудеться 21 жовтня в Голландії на стадіоні "АФАС", 2010. Початок о 22:00. Пряма трансляція на каналі ICTV.

За матеріалами sport.delfi.ua

Зараз ви читаєте новину «АЗ та "Динамо" розсудить фартовий Макдональд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі