четвер, 28 лютого 2008 20:48

Автором саундтреку Євро-2008 став співак в стилі реггі Shaggy

Автором саундтеку Чемпіонату Європи 2008 року став виконавець в стилі реггі на ім"я  Shaggy. Всесвітню популярність йому принесли хіти Oh Carolina і Mr Boombastic.

Сьогодні в Берні співак відвідав церемонію, на якій почався відлік останніх 100 днів до початку турніру і відбувся запуск сайту euro2008.com.  Shaggy разом з талісманами ЕВРО-2008 Тріксом і Фліксом записав гімн Like A Superstar, який обіцяє стати головним хітом майбутнього літа в Австрії і Швейцарії. "Я хотів, щоб пісня вийшла пристрасною і повною енергії, щоб люди слухали її з задоволенням, - сказав Shaggy. - Крім того, скоро виходить дуже енергійна пісня Feel the Rush, яка буде представлена в квітні".

Комерційний директор УЄФА Філіпп Марграфф заявив: "Ми хочемо, щоб ЄВРО-2008 став справжнім святом, в ході якого вболівальники отримають можливість насолодитися видовищем. Музика - ключовий інгредієнт успіху, тому ми хотіли запропонувати різні її види для різних людей. Ми хотіли отримати те, що подобається людям і те, що органічно доповнить це велике свято".

Мартін Каллен, голова відділу операцій компанії Euro 2008 SA, розповів, що музика - тільки частина обширної розважальної програми на літо. "Ми хочемо встановити новий стандарт розваг для вболівальників на стадіонах, тому у нас запланована дуже цікава програма.  Тільки у церемоніях відкриття і закриття візьме участь тисяча чоловік на полі".  

euro2008.uefa.com
Зараз ви читаєте новину «Автором саундтреку Євро-2008 став співак в стилі реггі Shaggy». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі