четвер, 17 липня 2008 10:23

Автомобіль супроводу врізався в натовп людей на "Тур де Франс"

Машина супроводу велосипедистів, що беруть участь у багатоденці "Тур де Франс", врізалася в уболівальників. Інцидент відбувся в середу, 16 липня, під час 11-го етапу гонки. Декілька чоловік постраждали, а троє уболівальників було доставлено в лікарню. Їх життю нічого не загрожує, повідомляє Лента.Ру.

Машина супроводу однієї з команд врізалася в глядачів наприкінці 11-го етапу, фініш якого відбувся у французькому місті Фуа. Найбільш серйозні травми отримала жінка, у якої лікарі підозрюють перелом щелепи, і чоловік, який доставлений в лікарню з підозрою на перелом ноги. Ще один госпіталізований уболівальник уник серйозних травм.

Організатори "Тур де Франс" пообіцяли, що вони займуться розслідуванням даного інциденту. 11-й етап велобагатоденки виграв норвежець Курт-Асле Арвесен, а лідерство в загальному заліку зберіг австралієць Кейдел Еванс.

Зараз ви читаєте новину «Автомобіль супроводу врізався в натовп людей на "Тур де Франс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі