пʼятниця, 30 січня 2009 18:35

Автобус футбольного клубу "Оболонь" потрапив у ДТП (ФОТО)
8

Сегодня
Сегодня
Сегодня
Сегодня
Сегодня
У п"ятницю, 30 січня, у Києві на вулиці Полярній перед в"їздом на міст потрапив у ДТП автобус футбольного клубу "Оболонь", лідера першої ліги, - повідомляє "Сегодня".

Він зіткнувся лоб у лоб із легковим автомобілем Mitsubishi, що виїхав на зустрічну смугу.

"В аварію потрапив автобус нашої другої команди з одним водієм. Гравців там не було - сказав нам виконавчий директор ФК "Оболонь" Олексій Злотоябко. - З водієм все гаразд".

За повідомленням мотострінгерів "Другої смуги", автобус використовувався для перевезення фанатів клубу, а не для самих гравців. Також журналісти "Смуги" уточнили кількість постраждалих - 2 людини.

З протоколу співробітників ДАЇ: "Автобус фан-клубу ФК "Оболонь" рухався по вул. Полярній у бік вул. Багатирської в середній смузі. З невідомих причин автомобіль Mitsubishi Lancer вилетів на зустрічну смугу, перетнувши одну смугу руху. Зіткнення уникнути не вдалося, хоча водій автобуса намагався прийняти вправо.
Після удару автобус протягнув легковик ще близько 10 метрів.

Водій Lancer госпіталізований у важкому стані, водій автобуса ударився головою і йому була надана допомога на місці ДТП".


"Gazeta.ua" за інформацією "Сегодня", "Друга смуга", "kyiv.proua.com". "Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «Автобус футбольного клубу "Оболонь" потрапив у ДТП (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі