середа, 07 травня 2008 14:37

Австрійські регбісти оголилися в центрі Вільнюса

Гравці збірної Австрії з регбі провели на центральному проспекті столиці Литви стриптиз-шоу. Голі спортсмени приблизно протягом хвилини співали пісню, потім одягнулися і пішли далі по проспекту.

Те, як австрійські спортсмени розважаються в столиці Литви, можна було побачити на відеозаписі, викладеному на сайті YouTube. Після того, як відеозапис був розміщений на сайті DELFI, ролик зник з YouTube.

Президент Литовської федерації регбі Олександр Макаренко сказав, що йому відомо, що австрійські спортсмени близько півночі організували шоу на проспекті, але завірив, що федерація ніяк не може реагувати на інцидент в центрі Вільнюса.

"Дорослі люди вийшли помилуватися Вільнюсом, - каже Макаренко. - В закритих приміщеннях в своїй компанії схоже трапляється, але так, щоб на людях - чую вперше. Я здивований. З іншого боку, якби це було порушення, поліція склала б протокол. Вони - члени Євросоюзу і повинні відповідати за свої дії".

Цікаво, що в суботу ввечері, коли і трапився інцидент, поліція Вільнюса не зареєструвала порушень громадського порядку.

В суботу, 3 травня, збірна Австрії з регбі програла збірній Литви матч в рамках турніру дивізіону 3В Чемпіонату Європи - 0:48.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Австрійські регбісти оголилися в центрі Вільнюса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі