середа, 13 лютого 2008 12:53

Австрійська ясновидиця передбачила італійцям новий тріумф

Австрійська ясновидиця Розалінде Халлер порадувала громадськість своїми прогнозами на майбутній чемпіонат Європи з футболу. Чемпіонами стануть італійці, срібло дістанеться португальцям, а бронзу поділять між собою хорвати і французи. Збірна Росії має шанс вийти в чвертьфінал, де програє команді Франції.

Згідно з її пророкуваннями ступінь вірогідності прогнозу на користь збірної Італії становить зараз близько 80 відсотків. До червня ситуація може змінитися "залежно від того, яку фізичну і психологічну форму наберуть основні претенденти на чемпіонський титул", оскільки французи і португальці теж мають непогані шанси на перемогу.

В цілому ж сценарій майбутнього чемпіонату Європи, якщо вірити австрійській "Кассандрі", виглядає у загальних рисах таким чином. У групі А, куди потрапили збірні Португалії, Туреччини, Чехії і Швейцарії, переможцями виявляться турки і португальці, в групі В (Австрія, Німеччина, Польща і Хорватія) - німці і хорвати, в групі С (Італія, Нідерланди, Румунія і Франція) - французи і італійці, а в групі D, де збірна Росії зіграє з командами Греції, Іспанії і Швеції, росіяни можуть зайняти друге місце після іспанців.

У чвертьфіналі хорвати обіграють турків, німці програють португальцям, італійці здолають іспанців, а французи візьмуть верх над росіянами. Таким чином, в першому півфіналі 25 червня в Базелі зустрінуться збірні Хорватії і Португалії, в другому, який відбудеться 26 червня у Відні, - зіграють команди Франції і Італії, а у фінальній грі, яка пройде 29 червня у Відні, італійці переможуть португальців і завоюють титул чемпіонів Європи.

Дар пророцтва Розалінде Халлер відкрила в собі понад 30 років тому і з тих пір працює в галузі парапсихології. До прогнозів, які збулися, вона відносить насамперед сумні події - недавню катастрофу з цунамі в Південно-Східній Азії, пожежа на фунікулері в Капруні (Австрія) в листопаді 2000 року і трагічне сходження сніжної лавини в австрійському містечку Галтюр, яке сталося роком раніше.

Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Австрійська ясновидиця передбачила італійцям новий тріумф». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі