понеділок, 25 лютого 2008 14:57

Австралійського воротаря дискваліфікували за удар арбітра

Голкіпера австралійського клубу "Централ Коаст" Денні Вуковіча дискваліфікували на 15 місяців за грубість по відношенню до судді фінального матчу А-ліги з "Ньюкаслом".

Дисциплінарний комітет Австралійської федерації футболу визнав воротаря винним у тому, що він сильно вдарив арбітра Марка Шилда по руці на останній хвилині поєдинку. Інцидент стався, коли гравці "Централ Коаста" намагалися умовити рефері призначити пенальті у ворота суперника за те, що півзахисник "Ньюкасла" Джеймс Холланд явно зіграв рукою в межах штрафного майданчика.

Вуковіч не зможе брати участь в офіційних матчах протягом дев"яти місяців, а впродовж тих шести, що залишилися, відбуватиме покарання умовно. Таким чином, воротар "Централ Коаста" зможе повернутися на поле в листопаді цього року.

Дискваліфікація розповсюджується не тільки на матчі А-ліги, але і на всі змагання і означає, що Вуковіч не зможе допомогти збірній Австралії на Олімпійських іграх у Пекіні, повідомляє Reuters.

Зараз ви читаєте новину «Австралійського воротаря дискваліфікували за удар арбітра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі