пʼятниця, 13 червня 2008 08:18

Аутсайдери групи В зіграли внічию

Аутсайдери групи В зіграли внічию
Збірна Австрії, відігравшись на останній хвилині матчу з поляками, зберегла теоретичні шанси подолати груповий турнір на домашньому чемпіонаті Європи.

Господарі жваво почали зустріч, і лише майстерність Артура Боруца, який двічі врятував команду при виходах один на один, дозволила полякам втримати рівновагу. Розплачуватися за розтрату гольових моментів австрійцям довелося на 30-ій хвилині, коли після передачі Еббі Смолярека і удару Марека Сагановскі, який вдало зрикошетив, Герреро з двох метрів закотив м"яч в порожні ворота. Це був перший гол натуралізованого бразильця у складі національної збірної Польщі.

Після перерви футболісти обидвох збірних створили на полі мало цікавого. Австрійці намагалися зрівняти рахунок, але окрім старання нічого запропонувати суперникові не зуміли. Поляки впевнено оборонялися, зрідка подумуючи про атаку. Здавалося, підсумок поєдинку ясний, але в доданий час англійський суддя зустрічі Ховард Уебб призначив пенальті, який впевнено реалізував досвідчений Івіца Вастіч.

Після двох турів в групі В лідирує збірна Хорватії, яка з 6 очками гарантувала собі участь в плей-офф. Німеччина (3 очки), Австрія і Польща (по одному балу) в завершальному турі визначать другого учасника чвертьфіналу Євро-2008 від цього квартету: 16 червня зіграють Хорватія - Польща і Німеччина - Австрія.

Австрія - Польща 1:1
Голи: Вастіч, 90+3 (з пенальті) - Герреро, 30

Австрія: Махо, Гаріч, Предль, Штранцль, Погатетц, Ляйтгеб, Ауфхаузер (Зоймель, 74), Іваншитц (Вастіч, 64), Коркмаз, Гарнік, Лінц (Кінаст, 64)

Польща: Боруц, Василевскі, Йоп (Голанскі, 46), Бак, Жевлаков, Дудка, Левандовскі, Кшинувек, Герреро (Муравскі, 85), Сагановскі (Лободзінскі, 84), Смолярек

Попередження: Коркмаз, 56, Предль, 73 - Василевскі, 58, Кшинувек, 61, Бак, 90+3

РИА "Новости"
Зараз ви читаєте новину «Аутсайдери групи В зіграли внічию». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі