неділя, 09 березня 2008 13:32

Аутсайдер першого дивізіону слідом за "Ліверпулем" вибив з Кубка Англії і "Челсі"

Лондонський "Челсі" не зміг захистити титул володаря Кубка Англії. У матчі 1/4 фіналу команда Аврама Гранта поступилася в гостях клубу першого дивізіону "Барнслі" з рахунком 0:1. Єдиний м"яч був забитий в другому таймі нігерійцем Кайоде Одеджайі, який вразив ворота суперників вперше з вересня 2007 року.

"Барнслі" пробився в півфінал національного Кубка вперше з 1912 року. Цікаво, що в попередньому раунді ця команда вибила з боротьби іншого гранда англійського футболу "Ліверпуль". Варто зазначити також, що "Челсі" в нинішньому сезоні програв вже другий кубковий турнір - в кінці січня клуб Романа Абрамовича програв у фіналі Кубка англійської ліги "Тоттенхему".

Поразка від "Барнслі" поставила під питання подальшу роботу з "Челсі" ізраїльського фахівця Аврама Гранта, який був призначений на пост головного тренера після звільнення португальця Жозе Моурінью.

Нагадаємо, що боротьбу за Кубок Англії завершив і "Манчестер Юнайтед", який поступився на своєму полі "Портсмуту" з рахунком 0:1.

Lenta Ru
Зараз ви читаєте новину «Аутсайдер першого дивізіону слідом за "Ліверпулем" вибив з Кубка Англії і "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі