пʼятниця, 21 січня 2011 08:55

Australian Open. Стаховський не зміг обіграти Робредо

Australian Open. Стаховський не зміг обіграти Робредо

Український тенісист Сергій Стаховський вибув з боротьби в одиночному розряді на Відкритому чемпіонаті Австралії. У матчі третього раунду киянин у впертій боротьбі за три години 4 хвилини поступився досвідченому іспанському тенісистові Томмі Робредо: 7-5 2-6 4-6 2-6.

Сергію вдалося реалізувати лише 4 брекпойнти з 19, в той час як іспанець використав 8 з 14 можливостей.

Робредо був стабільнішим, допускаючи мінімум невимушених помилок.

Нагадаємо, що киянин уперше в кар'єрі зіграв у третьому раунді Australian Open, і вперше йому вдалося виграти сет у третьому раунді турніру Великого Шолома.

Таким чином, Стаховський продовжить боротьбу тільки в парному розряді, а єдиним представником України в чоловічому одиночному розряді залишається Олександр Долгополов, який завтра зіграє з французом Жо-Вілфрідом Цонгою (13).

Остання представниця України в жіночій частині змагань Відкритого чемпіонату Австралії - Ольга Савчук - вибула з боротьби.

У другому раунді змагань в парному розряді американсько-українська пара Крейбас / Савчук поступилася аргентинсько-італійському дуету Дулко / Пеннетта, посіяному під першим номером: 2-6 2-6.

За матеріалами Тенісний портал України

Зараз ви читаєте новину «Australian Open. Стаховський не зміг обіграти Робредо ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі