Ексклюзиви
субота, 29 вересня 2007 11:57

АТЕК не зіграє в хокейному Континетальному кубку

Дебют київського АТЕКа в Континентальному кубку може не відбутися, повідомляє www.hockey.org.ua. Про це стало відомо у п`ятницю, коли керівництва чемпіонів України відмовили в кадровому підживленні "землякам" із "Сокола", що раніше обіцяли підсилити склад АТЕКА групою хокеїстів із фарм-клуба.

У міжсезоння АТЕК залишили лідери команди, а якісно підсилитися "екскаваторники" не встигли, понадіявшись на давні зв"язки з "Соколом", якому восени 2006 року самі простягнули руку допомоги в аналогічній ситуації (два гравці Ніколаєв і Млинченко, будучи атеківцями, підсилили "Сокіл" у Континентальному кубку в Мінську).

Розчарованим таким розвитком подій керівникам АТЕКА нічого не залишилося, як за два тижні до старту в єврокубку зняти свою кандидатуру з розsграшу турніру.

- Добре б, ще п"ятірці хокеїстів 1990 р.н. можна було поїхати, ми б подумали, але їм за віком забороняється грати в Континентальному кубку. А їхати двома п"ятірками, щоб програти 0:30 і при цьому країну зганьбити, вибачте, - прокоментував бос АТЕКа Микола Коляда.

Зараз ви читаєте новину «АТЕК не зіграє в хокейному Континетальному кубку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути