Ексклюзиви
вівторок, 02 жовтня 2007 12:19

АТЕК можливо зіграє в хокейному Континентальному кубку

Всупереч інформації, що з"явилася днями, про відмову київського АТЕКа взяти участь в розиграші Континентального кубка (аналог футбольного Кубка УЄФА), столичний клуб ще не втрачає надій представити Україну на євроарені, повідомляє www.komanda.com.ua.

Керівництво київського "Сокола" в особі президента Євгена Імаса і віце-президента Петра Кудими проявило гнучкість і розуміння в питанні оренди своїх гравців землякам, давши добро на "підживлення" АТЕКа 6-10 хокеїстами з фарм-клубу. Прізвища цих гравців поки не озвучувалися.

Минулого тижня АТЕК - краща команда країни минулого сезону - пережив стрес, коли "соколи" вирішили не не відпускати підопічних в розташування "екскаваторників". Враховуючи, що юній п"ятірці атековців 1990 року народження за регламентом забороняється брати участь в євротурнірі, чемпіони країни ухвалили непросте рішення відправити до ІІХФ факс, в якому поінформували Міжнародну федерацію про проблеми в клубі, але не конкретизуючи плачевну ситуацію з браком хокеїстів.

У міжсезоння АТЕК залишили лідери команди, а якісно підсилиться "екскаваторники" не встигли, понадіявшись на давнішні дружні зв"язки з "Соколом", якому восени 2006 року самі протягнули руку допомоги в аналогічній ситуації (форварди Ніколаєв і Млинченко, будучи атеківцями, виступали за "Сокіл" в Континентальному кубку в Мінську). Благо земляки не залишили АТЕК в біді, пообіцявши підсилити чемпіона країни гравцями з "Сокола-2", бо основний склад в ці ж терміни (13-14 жовтня) проведе два матчі чемпіонату Росії з "Хіміком".

Остаточне рішення про участь АТЕКа в Континентальному кубку повинне прийти з штаб-квартири ІІХФ, адже терміни подачі заявки закінчилися ще в минулу п"ятницю. Можуть виникнути проблеми і з своєчасним отриманням віз в голладському посольстві, тому тепер не все залежить від бажання і можливостей АТЕКа.

У суперники українців по групі C жеребкування визначило голландський "Тілбург" (господар), литовську "Енергію" і угорський "Дунаферр". У наступне коло змагань виходить тільки переможець групи. 
Зараз ви читаєте новину «АТЕК можливо зіграє в хокейному Континентальному кубку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути