понеділок, 11 червня 2007 15:49

АТЕК готовий зіграти у Континентальному кубку з хокею

 

У столиці Австрії Відні, 30 червня, відбудеться засідання директората Континентального кубка з хокею, на якому буде складена сітка і визначені місця проведення групових раундів турніру, повідомляє www.hockey.org.ua.

Термін подачі заявок на участь у Континентальному кубку-2008 цього року був як ніколи раннім - спочатку національним асоціаціям пропонувалося оформити всі документи на своїх повпредів до 14 травня, а потім продовжили термін до 21 травня.

Керівництво чемпіона України, столичного АТЕКа підтвердило свою участь в турнірі і повідомило про це директорат Континентального кубка. Якщо б АТЕК не зміг заявитися на цей турнір, Україну в ньому представляв володар національного Кубка минулого сезону - київський "Сокіл".

Питання з якого саме раунду розпочне виступи у Континентальному кубку АТЕК також має вирішитись у Відні.

Групові раунди Континентального кубка-2008 пройдуть в наступні терміни: перший - з 14 по 16 вересня, другий - з 12 по 14 жовтня, третій - з 16 по 18 листопада. Суперфінал відбудеться з 4 по 6 січня 2008 року.

Зараз ви читаєте новину «АТЕК готовий зіграти у Континентальному кубку з хокею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі