неділя, 16 лютого 2020 08:49

"Аталанта" Малиновського перемогла "Рому" Фонсеки

"Аталанта" Малиновського перемогла "Рому" Фонсеки
Жозе Паломіно став героєм зустрічі. Спочатку він віддав м'яч Джеко й той відкрив рахунок. А на початку другого тайму сам Паломіно зрівняв його

"Аталанта" у матчі 24-го туру Серії А обіграла вдома "Рому" з рахунком 2:1. Римляни пішли на перерву у ролі лідера завдяки голу Едіна Джеко на останній хвилині першого тайму.
Проте в другій половині зустрічі "бергамаски" здійснили камбек - на 50-й хвилині Жозе Паломіно відновив статус-кво, а через вісім хвилин Маріо Пашаліч красивим обвідним ударом в дальню дев'ятку приніс команді Джан П'єро Гасперіні перемогу.

Руслан Малиновський вийшов на поле на заключні десять хвилин, помінявши Йосипа Ілічича. Українець намагався загострювати в атаці та навіть заробив жовту картку для Федеріко Фасіо, який зірвав прохід Руслана. Про це повідомляє ТСН.

Завдяки перемозі над римлянами "Аталанта" з 45 очками закріпилася в зоні Ліги чемпіонів, на четвертому місці.
Підопічні Паулу Фонсеки йдуть п'ятими, в їхньому активі 39 балів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лунін привіз пенальті, а "Ов'єдо" програв

Наступні поєдинки обидва клуби проведуть в єврокубках. "Бергамаски" 19 лютого приймуть "Валенсію" в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, а римляни 20 лютого на "Стадіо Олімпіко" зустрінуться в першій дуелі 1/16 фіналу Ліги Європи з бельгійським "Гентом".

Зараз ви читаєте новину «"Аталанта" Малиновського перемогла "Рому" Фонсеки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі