четвер, 28 січня 2021 09:57

"Аталанта" хоче придбати Коваленка в січні

"Аталанта" хоче придбати Коваленка в січні
Коваленко має одну з найнижчих зарплат в "Шахтарі". Фото "Шахтар"

"Аталанта" має намір придбати українського півзахисника "Шахтаря" 24-річного Віктора Коваленка до кінця січневого трансферного вікна. Про це повідомляє авторитетний італійський журналіст Джанлука Ді Марціо на своєму офіційному сайті.

Раніше в ЗМІ публікувалася інформація, що бергамаски досягли принципової домовленості про перехід півзахисника влітку, після закінчення контракту. Однак ситуація могла змінитися через продаж атакувального хавбека Алехандро Ґомеса в іспанську "Севілью", яка спочатку не входила в плани клубу.

Як зазначає джерело, тренерський штаб "Аталанти" на чолі з Джан П'єро Ґасперіні характеризує Коваленка як творчого гравця, який може значно підвищити якість середньої лінії клубу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали футболіста "Шахтаря" з найнижчою зарплатою

Коваленко є вихованцем "Шахтаря", а за основу "гірників" виступає з 2013 року. У нинішньому сезоні провів 8 матчів у чемпіонаті України і забив 4 голи. За "Аталанту" виступає ще один українець Руслан Малиновський.

Зараз ви читаєте новину «"Аталанта" хоче придбати Коваленка в січні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі