четвер, 17 квітня 2008 15:06

Артур Абрахам таки дасть реванш Едісону Міранді

21 червня в США чемпіон IBF в середній вазі Артур Абрахам проведе матч-реванш з екс-претендентом на його титул колумбійцем Едісоном Мірандою.

Цей поєдинок пройде в рамках проміжної вагової категорії до 166 фунтів (75,3 кг) і буде показаний американським телеканалом Showtime. Нагадаємо, що перший поєдинок між Абрахамом і Мірандою відбувся у вересні 2006 і перемогу в тому бою з рахунком 116-109, 115-109 і 114-109 здобув Абрахам, не дивлячись на те, що з п"ятого раунду боксував з подвійним переломом щелепи.

Вірний своєму прагненню завжди нокаутувати суперника, Міранда пообіцяв, що цього разу він не доведе справу до підрахунку очок. "У нас з Абрахамом була кулачна баталія на рингу і словесна за його межами, - сказав Міранда. - Скажу так: я поважаю його як боксера і як чоловіка за те, що він погодився на реванш, але 21 червня я не дозволю суддям вирішувати результат поєдинку, як вони зробили це в нашому першому бою".

Артур Абрахам, природно, не погодився зі своїм суперником. "Він не зміг перемогти мене, коли я боксував зі зламаною щелепою, - заявив чемпіон світу. - І коли я буду повністю у формі, він ніяк не зможе мене перемогти. Я з нетерпінням чекаю реваншу. Я ніколи не бився з таким "брудним" боксером, як Міранда, але удари нижче пояса і удари головою не можуть зупинити мене".

Промоутер Абрахама Вілфред Зауерланд був радий тому, що дебют його підопічного в США пройде в такому цікавому і очікуваному багатьма шанувальниками боксу поєдинку. "Перший їх поєдинок був, поза сумнівом, одним з найбільш драматичних і видовищних боїв останніх років, - сказав промоутер. - Шанувальники боксу по всьому світу чекали реваншу, і я дуже радий тому, що дебют Артура в США стане такою яскравою подією".

Після оголошення про матч-реванш між Абрахамом і Мірандою стало відомо, що Джованні Лоренцо з Домініканської Республіки, який вважався обов"язковим претендентом за версією IBF, проведе ще один "відбірний" поєдинок.

На "розігріві" у Абрахама і Міранди Лоренцо зустрінеться з колишнім чемпіоном світу, який зараз займає 12-е місце в рейтингу IBF, мексиканцем Раулем Маркесом. Переможець цього поєдинку зобов"язаний в наступному бою зустрітися з чемпіоном світу. Місце проведення бою буде оголошено найближчим часом.

Аllboxing.ru, Sports.ru
Зараз ви читаєте новину «Артур Абрахам таки дасть реванш Едісону Міранді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі