вівторок, 08 липня 2008 13:08

Аршавіну роблять англійську робочу візу

До кінця минулого тижня представники Андрія Аршавіна підготували та відправили до Великобританії всі документи футболіста, необхідні для оформлення робочої візи в цій країні. Відразу після того, як форвард отримає дозвіл, він буде заявлений за лондонський "Челсі", повідомляє "Жизнь как она есть".

- Процедура оформлення робочої візи зазвичай займає не більше двох тижнів, - розповіло джерело. - Але у випадку з Аршавіним британській владі буде потрібно мінімум часу. Річ у тому, що проблеми з оформленням робочої візи зазвичай виникають у тих легіонерів, які провели недостатньо матчів за свої збірні. Аршавін же провів за російську команду більше трьох чвертей офіційних зустрічей.

У відбірному турнірі Євро-2008 Аршавін зіграв десять матчів з десяти. А перші дві зустрічі європейської першості пропустив лише через дискваліфікацію.

Нагадаємо, що власник "Челсі" Роман Абрамович запропонував "Зеніту" за Андрія 24 мільйони доларів і, ймовірно, готовий до збільшення суми трансферу. Сам футболіст зароблятиме 8 мільйонів євро за сезон, а крім того буде забезпечений житлом і машиною.

Раніше "Барселона", "Інтер" і "Арсенал" відмовились від послуг Аршавіна через дуже високу ціну, яку вимагає клуб Андрія.

Зараз ви читаєте новину «Аршавіну роблять англійську робочу візу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі