понеділок, 14 липня 2008 13:48

Аршавін замінить Бербатова в "Тоттенхемі"?

"Манчестер Юнайтед" погодився купити болгарина Дімітара Бербатова у "Тоттенхема" за рекордні для манкуніанців 28 мільйонів фунтів стерлінгів (більш як 35 мільйонів євро), повідомляє Evening Standart. Трансфер відбудеться в найближчі кілька тижнів.

Перша спроба купити форварда за 20 мільйонів фунтів була невдалою, після чого "Манчестер" запропонував 25 мільйонів, назвавши цю суму своєю максимальною пропозицією. Проте клуби все ж таки зійшлися на вищій ціні, про що заявив глава "Тоттенхема" Деніел Леві.

Офіційно "Шпори" до сих пір заявляють, що Бербатов не продається, але головний тренер Хуанде Рамос дав зрозуміти, що в його планах немає для Бербатова місця в команді.

Раніше 27-річний болгарин заявив, що хоче піти з "Уайт Харт Лейн", правда, він хотів переїзду до "Барселони" або "Реала", оскільки, з його слів, йому ближчий той стиль життя, який характерний для Іспанії. Саме тому він виявив мало зацікавленості в новому контракті, запропонованому керівниками "Тоттенхема".

Evening Standart вважає, що на виручені гроші "Тоттенхем" спробує купити росіянина Андрія Аршавіна ("Зеніт"), за яким вже вишикувалася черга з європейських грандів. В різний час Аршавіним цікавилися іспанська "Барселона", а також англійські "Челсі" та "Арсенал".

Окрім Аршавіна, ще одним претендентом на місце в "Тоттенхемі" є Роке Санта-Крус з "Блекберна", пише РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Аршавін замінить Бербатова в "Тоттенхемі"?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі