вівторок, 24 червня 2008 16:36

Аршавін хоче грати в Англії або Іспанії - Адвокат

Головний тренер "Зеніту" Дік Адвокат заявив, що згоден відпустити нападаючого Андрія Аршавіна у великий англійський або іспанський клуб після Євро-2008.

"Я можу зрозуміти, що він хоче грати в Європі. Думаю, у нього є на прикметі якісь клуби з Англії та Іспанії. Це ті дві країни, де він хоче грати сам. Ми зустрічалися, і він сказав, що в його віці пора рухатися далі".

" Звичайно, якщо втрачаєш одного з основних своїх гравців, то не можеш бути в захваті, але тренер повинен бути реалістом. Дуже складно сказати, який чемпіонат підійде йому більше. Ми все ж таки граємо по схемі 4-3-3, і в наших флангових гравців більше свободи. Не впевнений, що інші тренери дадуть йому цю свободу, але по-іншому його використовувати досить складно. Йому потрібна свобода, щоб робити те, що, на його думку, буде краще для команди".

"Я працюю з ним вже два роки, і можу сказати, що це дуже талановитий гравець. Йому тільки виповнилося 27, він дуже мобільний, володіє відмінним ударом з обох ніг, окрім голів може ще й постачати передачами інших футболістів", - цитує тренера ВВС.

Таким чином, серйознішими видаються шанси лондонського "Арсеналу", тренер якого Арсен Венгер не втомлюється хвалити лідера збірної Росії.

Зараз ви читаєте новину «Аршавін хоче грати в Англії або Іспанії - Адвокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі