Ексклюзиви
вівторок, 08 липня 2008 10:38

Аршавін: гарна гра на Євро не пішла мені на користь

В понеділок "Барселона" не змогла домовитися з "Зенітом" про придбання Андрія Аршавіна і відмовилася від подальших переговорів з приводу трансферу нападаючого. Сам футболіст не приховував розчарування з приводу зриву свого переходу в каталонський клуб.

"Що ж - ні так ні. Прикро, що на один варіант продовження кар"єри стало менше. Я чудово розумію позицію "Зеніта": запропонована сума в 15 млн. євро, мабуть, дійсно дуже мала. Значить, мрія так і залишиться мрією. Або здійсниться в інший час. Дивно якось вийшло - хороша гра на Євро-2008, виходить, не пішла мені на користь. Ціна-то моя зросла", - констатував футболіст.

Проте Аршавін в черговий раз повторив свої слова про намір змінити команду і висловив надію на те, що до закінчення трансферного періоду йому надійдуть нові пропозиції з Європи. "Я знаю, що, окрім "Барселони", офіційно в клуб ніхто не звертався. І проте продовжую чекати і сподіватися. Час ще є", - цитує лідера "Зеніта" "Спорт-Экспресс".

Зараз ви читаєте новину «Аршавін: гарна гра на Євро не пішла мені на користь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути