субота, 08 листопада 2008 17:07

"Арсенал" витончено виграв у "МЮ" 2:1 (огляд матчу)

Лондонський "Арсенал" на своєму полі у матчі 12-го туру чемпіонату Англії переміг "Манчестер Юнайтед" - 2:1.

Першою половиною матчу керував Самір Насрі - саме його голи дозволили команді відірватися в рахунку на два м"ячі - на 22-ій та 48-ій хвилинах матчу. Манкуніанці леди не програли - на 90-ій хвилині Рафаель красивим ударом з кута штрафної площі "поклав" м"яч у сітку воріт. Але на більше часу не вистачило.

Манкуніанці мали можливість відкрити рахунок і раніше, але чудовий момент на 49-ій хвилині згаяв португалець Кріштіану Роналду, який не зумів з кута воротарської площі влучити у ворота.

Результат зустрічі став дещо несподіваним. Після 1 набраного очка у двох останніх турах "Арсенал" поставив під сумнів власні наміри на чемпіонський титул, та і матч Ліги чемпіонів з турецьким "Фенербахче" (0:0) не можна записати в актив, плюс у кожній грі хтось з гравців отримує травму. Команда цього сезону вже тричі програла аутсайдерам. "МЮ" ж, навпаки, не дивлячись на проблеми зі складом, додавав, розігрався і португальський геній Кріштіану Роналду. Але стадіон "Арсенала" все ж зберіг негативну ауру для манкуніанців, які в останні вісім матчів у гостях у "Арсеналу" вигравали лише один раз.

Завдяки цій перемозі "каноніри" обійшли "Манчестер Юнайтед", посівши 3-е місце. У них наразі 23 очки і вони випереджають манкуніанців (які спустилися на 4 сходинку) на два бали. Для "МЮ" це вже друга поразка від команди з "великої четвірки", але в другому колі головних суперників "червоні дияволи" прийматимуть вже на своєму полі.

Слід зазначити, що в цьому матчі Уейн Руні та Кріштіану Роналду не змогли оформити ювілейні соті голи. Перший на клубному рівні ("МЮ" та "Евертон"), а другий тільки за "МЮ".

livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" витончено виграв у "МЮ" 2:1 (огляд матчу)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі