середа, 22 січня 2020 10:09

"Арсенал" у меншості врятував гру з "Челсі"

"Арсенал" у меншості врятував гру з "Челсі"
"Арсенал" торік програв "Челсі" фінал Ліги Європи

Лондонське дербі між "Челсі" та "Арсеналом" у вівторок, 21 січня, закінчилося внічию 2:2. Два голи було забито вже наприкінці зустрічі, а "каноніри" ще з середини першого тайму грали у меншості.

Вийти вперед "Челсі" міг ще на 15-й хвилині, коли м'яч після удару Гадсона-Одої влучив у перекладину воріт. Та в середині першого тайму господарі таки забили. Не без допомоги суперників. Мустафі невдало скинув м'яч назад на воротаря, і його перехопив Абрахам. Давіду Луїсу нічого не залишалося, як збивати нападника, який уже обіграв голкіпера і збирався пробивати по воротах. Як підсумок – вилучення захисника "Арсеналу" та пенальті у їхні ворота. Удар із позначки чітко реалізував Жоржинью. Хоча його удар і не був потужний, але точно в кут воріт, куди не дістав Лено. Про це повідомляє "Футбол-24".

На помилку "канонірів" у першому таймі гравці "Челсі" відповіли "взаємністю" у таймі другому. Після подачі з кутового у виконанні господарів м'яч підхопив Мартінеллі. Він на повній швидкості помчався до воріт суперників. Перехопити м'яч у нього міг Канте, але півзахисник "Челсі" невдало послизнувся в центрі поля. Тож гравцю "Арсеналу" ніщо не завадило вийти на ворота Аррісабалаги та відправити м'яч повз нього за лінію воріт.

Згодом "Арсенал" заб'є ще раз, але арбітр не зарахує гола через офсайд.

Коли матч наближався до кінця, "Челсі" знову вийшов уперед. Аспілікуета вдало підставив ногу після прострілу від Гадсона-Одої, відправивши м'яч точно в кут воріт суперника. Та радість господарів поля була недовгою. Уже за три хвилини ніхто так і не завадив Бельєріну завдати удару в дальній кут воріт з-за меж штрафного майданчика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гравець "Тоттенгема" влаштував розбірки із Моурінью

У підсумку нічия, яка залишила "Челсі" не четвертому місці, а "Арсенал" і надалі йде десятим у турнірній таблиці.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" у меншості врятував гру з "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі