неділя, 14 вересня 2008 16:08

Арсен Венгер погрожує піти з "Арсеналу"

Навчений досвідом і, безумовно, талановитий тренер, а за сумісництвом і менеджер лондонського "Арсеналу" Арсен Венгер зробив попередження, яке повинне бути почуте керівництвом клубу.

"Я можу піти з клубу, якщо мій авторитет у виборі необхідних мені футболістів буде підданий хоч щонайменшому сумніву", - заявив в інтерв"ю клубному сайту один з кращих тренерів світового футболу.

Венгера надзвичайно стурбував факт втручання у футбольні справи команди людей, які повинні займатися тільки фінансуванням клубу та нічим іншим. У "Ньюкаслі" та "Вест Хемі" клубні клерки вирішували, кого необхідно купити, позбавивши Кевіна Кігана та Алана Кербішлі права голосу в цьому дуже важливому питанні. Тренери не витримали та негайно написали заяви про звільнення. Щось подібне відбувається зараз і з "Манчестер Сіті", де Марк Хьюз не має необхідного кредиту довіри в трансферній політиці. Її визначають грошові "мішки" зі сходу.

Попереджаючи подібне в "Арсеналі" Арсен Венгер відкрито заявив, що не дозволить, кому б то не було обмежити його свободу вибору у купівлі потрібних йому футболістів.

Зараз французький тренер зайнятий питанням придбання португальського півзахисника лісабонського "Спортингу" Мігеля Велозу. На думку агента гравця, Велозу може поповнити склад "канонірів" вже в січні наступного року, якщо виграє конкурентну боротьбу за підпис гравця у "Манчестер Юнайтед".

"Sport.com.ua"

Зараз ви читаєте новину «Арсен Венгер погрожує піти з "Арсеналу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі