четвер, 24 березня 2011 14:39

Аргентинський арбітр був побитий футболістами до втрати свідомості

Аргентинський арбітр був побитий футболістами до втрати свідомості

Аргентинський арбітр Уго Вега потрапив до лікарні після матчу регіональної ліги між командами "Хувентуд Католика" і "спортивний Лагуна Ларга". У ході гри футболісти "Хувентуд Католики" накинулися на суддю і побили його до втрати свідомості.

Бійка сталася в середині другого тайму, коли Вега вилучив одного з гравців "Хувентуд" за суперечки з арбітром. Після цього футболісти почали бити суддю і його помічників.

Арбітр сказав, що він вперше потрапив в подібну ситуацію. Вега підкреслив, що його били руками і ногами і він "дуже злякався ". Президент клубу "Хувентуд Католіка"Алехандро Агірре, у свою чергу, захистив футболістів. За словами Агірре, гравці втомилися від того, що судді ставляться до їх команди упереджено.

Бійка в матчі "Хувентуд Католика" - "Спортиво Лагуна Ларга"почалася за рахунку 1:0 на користь "Спортиво". Через напад на арбітра матч був перерваний. Чи буде "Ховентуду" присуджено технічну поразку, не уточнюється.

Зараз ви читаєте новину «Аргентинський арбітр був побитий футболістами до втрати свідомості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі