пʼятниця, 15 травня 2015 15:31

Арбітри рятувалися втечею після матчу "Дніпра" з "Наполі"
9

Фото: Ірина КОЗЮПА

Ложка дьогтю у бочці меду. Відразу після фінального свистка вболівальники не стримували себе ні вчому. Сотні фанатів вибігли на поле святкувати перемогу "Дніпра" і вихід команди у фінал Ліги Європи.

Такі події не часто трапляються з нашими командами, але це не аргумент для функціонерів УЄФА, які прийматимуть рішення про покарання. Залишається сподіватися, що воно буде не надто строгим.

Бригада арбітрів, побачивши людей, які біжать з усіх боків, чимдуж помчала до підтрибуного приміщення. Гравці "Наполі", розчаровані поразкою і вильотом з Ліги Європи, були не такими швидкими. Але і вони на полі довго не затрималися. 

Тим часом вболівальників ставало все більше і більше. Фанати веселились, фотографувались і ледь не рознесли ворота. Особливо ті, в які забив Євген Селезньов. Добре хоч газон на сувеніри не розібрали. Вже в неділю "Дніпру" тут грати проти київського "Динамо" у матчі чемпіонату України. Головне, щоб фанати киян так само не святкували чемпіонство динамівців у разі виграшу у дніпрян.

Група найагресивніших фанатів попрямувала до гостьового сектора. Хлопці почали кидати стільці та інші підручні засоби у вболівальників "Наполі". Міліція відтіснила італійців до виходу із сектора. 

Диктор по стадіону намагався вгамувати фанів і закликав їх залишити поле. Почали співати навіть гімн України. Денис Бойко і Артем Федецький закликали вболівальників повернутися на трибуни. Після 20 хвилин безумства ультрас "Дніпра" і стюарди почали акуратно витісняти глядачів з поля. 

Близько половини першої ночі стадіон вже майже спорожнів. 

Додамо, що фінал Ліги Єворопи пройде у Варшаві 27 травня. Суперником "Дніпра" стала іспанська "Севілья". 

Зараз ви читаєте новину «Арбітри рятувалися втечею після матчу "Дніпра" з "Наполі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі