четвер, 13 жовтня 2011 12:33

Арбітра матчу Ірландія - Вірменія "поховали" у Вікіпедії

Арбітра матчу Ірландія - Вірменія "поховали" у Вікіпедії

На сторінці в англійській версії Вікіпедії, що розповідає про іспанського арбітра Гонсалеса, з'явилися записи про його смерть. Він судив матч відбіркового турніру Євро-2012 Ірландія — Вірменія.

"Едуардо Іттуральдо Гонсалес (народився 20 лютого 1967 року в Арранкудіага, помер 11 жовтня 2011 року в Дубліні, Ірландія)", - значилося на сторінці.

Інший запис на сторінці свідчив, що "безчесний Гонсалес" судив матч Ірландія - Вірменія, і через його помилки вірменська збірна втратила право участі в іграх плей-офф.

Адміністрація проекту вже видалила неприємні записи.

Нагадаємо, що у вівторок, 11 жовтня в Дубліні збірна Вірменії з футболу поступилася ірландцям (1:2) в рамках відбору Євро-2012. На 26-й хвилині Гонсалес помилково вилучив з поля вірменського голкіпера Романа Березовського за гру рукою за межами штрафного майданчика. Однак повтор епізоду показав, що м'яч не влучив у руку воротаря. Більш того, під час атаки нападаючий ірландців Саймон Кокс підіграв собі рукою.

Зазначимо, що вірменські ЗМІ стверджують, що мають інформацію про нечесне суддівство у поєдинку збірних Ірландії та Вірменії, який вирішив долю путівки в плей-офф за вихід на Євро-2012.

Зараз ви читаєте новину «Арбітра матчу Ірландія - Вірменія "поховали" у Вікіпедії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі