вівторок, 16 вересня 2008 20:33

Арбітр зняв з гравців "Шахтаря" та "Базеля" всі прикраси

Сьогодні, 16 вересня, за декілька годин до початку матчу "Базель" - "Шахтар" відбулася традиційна в цих випадках нарада представників команд-суперників і всіх структур і відомств, що відповідають за проведення цього поєдинку.

На цій зустрічі було підтверджено час початку матчу - 20:45 за місцевим часом (Швейцарія), як і було заплановано раніше. Що стосується форм команд, в яких вони вийдуть на газон "Санкт-Якоб Парка", то господарі арени зупинилися на синьо-червоному комплекті, а "гірники" зіграють в уніформі білого кольору.

Крім того, делегат матчу Патрік Комнінос звернув увагу всіх учасників зустрічі на бездоганне дотримання принципів FairPlay. Зокрема, грецький фахівець акцентував увагу всіх присутніх на тому, щоб футболісти виходили на поле без жодного зайвого предмету: кілець, ланцюжків, браслетів. Він навіть розповів про випадок, подію в його кар"єрі: футболіст, виходячи на поле, заховав кільце за щоку, і пізніше, вже будучи на полі, надів його на палець. Але ця спроба була відразу ж помічена рефері. Арбітра, до речі, навіть не зупинило виправдання гравця, який нібито присягнувся своїй дружині ніколи не знімати обручку.

"Ура-Информ"

Зараз ви читаєте новину «Арбітр зняв з гравців "Шахтаря" та "Базеля" всі прикраси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі