вівторок, 25 березня 2008 16:03

Арбітр матчу "Таврія" - "Шахтар" пояснив причину видалення Фернандіньо

У вболівальників, які спостерігали за трансляцією поєдинку "Таврія" - "Шахтар", склалося враження, що видалення "гірника" Фернандіньо стало наслідком епізоду, який стався на 86-й хвилині.

Після спроби бразильця пробити по воротах в падінні через себе він зачепив ногою голкіпера кримчан Андрія Диканя, який кинувся на м"яч. Незабаром гра була зупинена, і всі побачили, що Фернандіньо залишає поле. Як виявилось, видалений був південноамериканець зовсім з іншої причини. Про це розповів арбітр матчу Віктор Швецов.

"Після зіткнення Фернандіньо і Диканя воротар "Таврії" впав. Проте оскільки до цього я давав можливість продовжувати гру після низки стиків, то так само вчинив і в цьому епізоді. Коли ж м"яч було вибито за межі штрафного, я відразу зупинив гру, щоб Диканю, який піднявся на ноги і знов впав на газон, була надана медична допомога. В момент, коли я вже прямував до лежачого голкіпера господарів, до мене підбіг Фернандіньо, котрий незадоволено кричав на мою адресу. Хоч він говорив не російською, з його агресивної поведінки було зрозуміло, що бразилець обурений зупинкою гри. Природно, я пред"явив Фернандіньо жовту картку. Її трактування - "незгода з діями арбітра". Але він відразу вдарив мене по руці, після чого мені довелося показати йому другий "гірчичник", за яким автоматично і послідувало видалення", - розповів арбітр.

Football.ua
Зараз ви читаєте новину «Арбітр матчу "Таврія" - "Шахтар" пояснив причину видалення Фернандіньо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі