неділя, 26 липня 2015 18:40

Арановському довірили судити матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Арановському довірили судити матч кваліфікації Ліги чемпіонів
Євген Арановський працюватиме на матчі "Вікторії" та "Маккабі"

Українські арбітри Євген Арановський і Сергій Бойко отримали призначення на матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів і Ліги Європи 2015/16.

5 серпня Арановський у Плзені обслужить матч-відповідь у Лізі чемпіонів між чеською "Вікторією" та ізраїльським "Маккабі" (Тель-Авів). Йому допомагатимуть лайсмен Олександр Войтюк і Сергій Беккер. Четвертий рефері - Анатолій Жабченко.

30 липня Бойко працюватиме на Кіпрі на матчі між "Аполлоном" і азербайджанською "Габалою". Асистенти - Олександр Корнійко та Володимир Володін. Четвертий суддя - Анатолій Абдула.

Крім того, Петро Іванов призначений делегатом УЄФА на матч ЛЄ між "Слованом" і "Хапоелем" (Кірьят-Шмона), який пройде 30 липня. Того ж дня Василь Мельничук буде суддівським спостерігачем на поєдинку "Стандард" (Бельгія) - "Железнічар" (Боснія і Герцеговина), а Ігор Іщенко - на грі "Хайдук" (Хорватія) - "Стремсгодсет" (Норвегія).

Зараз ви читаєте новину «Арановському довірили судити матч кваліфікації Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі