неділя, 08 червня 2008 18:07

Арагонесу не пробачили відсутність Рауля

Навіть перед стартом чемпіонату Європи іспанські прихильники не можуть забути про те, що наставник національної команди Луіс Арагонес не включив у заявку капітана "Реала" Рауля. Найкращий снайпер в історії збірної Іспанії (44 голи в 102 матчах) не виступав на міжнародній арені з листопада 2006 року. При цьому "привид" Рауля бродить біля бази іспанців в австрійському Нойштіфті - за тренуваннями підопічних Арагонеса деякі уболівальники спостерігають у майці форварда.

- Я засмучений, що його тут не буде, - зізнався 44-річний Крістіан Мосер, який відвідав заняття своєї улюбленої команди під Інсбруком разом зі своїм сином і племінником, одягненими у футболки з сьомим номером і прізвищем Рауля. - Гадаю, він - великий гравець. Мені подобається, як він грає. У нього є свій стиль, властивий тільки йому почерк.

У вівторок Мосер з сім"єю відправиться на перший матч своєї команди на чемпіонаті Європи проти збірної Росії. Зробить це і Хуан Педро Кармон. 24-річний прихильник іспанців упевнений, що Рауль зобов"язаний був бути у складі на Євро-2008. При цьому, говорячи про перспективи національної команди на турнірі, фанат "Реала" відмітив, що їй під силу виграти перший з 1964 року трофей.

- Якщо Греція змогла виграти, кожен може, - сказав він.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Арагонесу не пробачили відсутність Рауля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі