середа, 22 жовтня 2008 12:34

Арагонес знайшов причини розгромної поразки від "Арсеналу"

Головний тренер "Фенербахче" прокоментував поразку від "Арсеналу" в Лізі Чемпіонів.

"У перші десять хвилин суперник забив швидкий гол. Ми думали зламати тиск "Арсеналу" на підступах до штрафної, але не змогли застосувати пресинг і перервати атаки суперника. Наші гравці довго залишалися попереду і не могли своєчасно повертатися назад", - заявив він після матчу.

"Нам залишається тільки продовжувати працювати. На жаль, ми пропускаємо. У захисній лінії у нас до цих пір є багато проблем. Ми не можемо згуртувати сили в обороні. "Арсенал" забив нам п"ять м"ячів, а у нас голевих ситуацій було всього 5-6. Але я думаю, що і вони були небезпечними. У футболі завжди є шанс. У нас ще є матчі. Будемо концентруватися на них і робити в них все, що зможемо", - цитує Арагонеса офіційний сайт "Фенербахче".


"Атакували ми так само добре, як і "Арсенал", але, на жаль, не треба було здійснювати стільки помилок у власній штрафній. Голи ми пропускали за рахунок поганої оборонної гри всієї команди. Неправильно завжди звалювати всі помилки тільки на захисників. Якщо є пропущений м"яч, то його пропускає вся команда".

Football.ua

Зараз ви читаєте новину «Арагонес знайшов причини розгромної поразки від "Арсеналу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі