четвер, 19 червня 2008 09:37

Арагонес пропонує забути про Італію і думати про перемогу

Арагонес пропонує забути про Італію і думати про перемогу

Збірна Іспанії після перемоги над греками набрала максимально можливу кількість очок і з першого місця в групі D вийшла у чвертьфінал. Наступним суперником підопічних Луіса Арагонеса стане збірна Італії.

- Сподіватимемося, у нас вистачить майстерності, щоб перемогти у чвертьфіналі. Після перерви мої футболісти довели, що перебувають у прекрасній фізичній формі. У першому таймі нам не вистачило швидкості, але потім ми заграли настільки добре, наскільки ми це вміємо. Ми створили п"ять-шість небезпечних моментів і могли забити ще. Ми знаємо, що збірна Італії - серйозний суперник. Буде важко, хоча італійці, напевно, думають те ж саме, - говорить Арагонес. - Очевидно, що ми граємо з найсильнішою збірною планети, чотириразовими чемпіонами світу. Можливо, це найсерйозніший суперник на чвертьфінальній стадії, проте будь-який поєдинок на цьому рівні проходитиме проти міцної команди. У півфіналі доведеться ще важче. Всі, хто достроково пробився у плей-офф, надали відпочинок провідним гравцям, адже матчі йдуть один за іншим, і потрібно дотримуватися принципу ротації складу. Нам тепер необхідний позитивний настрій. Пора забути про те, хто наш суперник, і думати тільки про перемогу, от і все. Головне - мотивація, з нею буде і все решта.

euro2008.uefa.com

Зараз ви читаєте новину «Арагонес пропонує забути про Італію і думати про перемогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі