середа, 27 лютого 2008 09:47

Яо Мін через перелом ноги може пропустити Олімпіаду-2008

Центровий "Х"юстона" і збірної Китаю Яо Мін вибув до закінчення сезону НБА через стресовий перелом лівої ноги. Баскетболіст провів декілька матчів з больовими відчуттями в нозі, вважаючи, що лише розтягнув зв"язки, проте обстеження виявило серйозне пошкодження.

Лікарі "Х"юстона" рекомендували кращому в історії китайському баскетболістові лягти на операцію, проте сам Яо Мін схиляється до консервативного лікування. У будь-якому випадку, відновлення гравця займе приблизно чотири місяці.

Травма може перешкодити Яо Мину виступити на Літніх Олімпійських іграх, які пройдуть в серпні 2008 року в Пекіні. Варто відзначити, що китайський спортсмен отримує вже не першу серйозну травму за час кар"єри в НБА. У 2005 році він зламав великий палець на нозі і пропустив 21 матч, в квітні 2006 року достроково завершив сезон через перелом ноги, а минулого року отримав перелом гомілкостопа і не грав 2,5 місяця.

"Лента.ру"
Зараз ви читаєте новину «Яо Мін через перелом ноги може пропустити Олімпіаду-2008». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі