понеділок, 27 жовтня 2008 16:54

Анонс матчів 1/8 Кубку України

У вівторок о 14:00 на київському стадіоні "Оболонь" відбудеться перший матч 1/8-ї фіналу розіграшу футбольного Кубку України. Лідер Першої ліги столична "Оболонь" зустрінеться із четвертою командою Прем"єр-ліги полтавською "Ворсклою". Для "Оболоні", яка стартувала з другого попереднього раунду Кубку України, матч проти "Ворскли" буде вже третім у турнірі. Два попередні кияни також грали на своєму полі. "Оболонь" "вибила" з боротьби за Кубок охтирський "Нафтовик" та представника елітного дивізіону українського чемпіонату одеський "Чорноморець". Щодо "Ворскли", то вона гратиме лише другий кубковий матч у сезоні. В 1/16-й полтавський клуб на виїзді переміг кіровоградську "Зірку", яка нині виступає у Другій лізі.

Решта поєдинків 1/8-ї "Кубку України" відбудуться у середу. Чинний володар трофею, донецький "Шахтар", за вихід у чвертьфінал побореться з ужгородським "Закарпаттям". У трьох матчах зійдуться клуби Прем"єр-ліги. "Динамо" гратиме проти "Зорі", "Металіст" прийматиме київський "Арсенал", а "Харків" зустрінеться із донецьким "Металургом". Ще три представники елітного дивізіону змагатимуться за вихід у наступну стадію розіграшу Кубка з командами Першої ліги. ФК "Львів" поїде в гості до алчевської "Сталі", дніпропетровський "Дніпро" зустрінеться з ПФК "Олександрія", а "Таврія" гратиме з "Феніксом-Іллічівцем". За регламентом "Кубку України" в 1/8-й фіналу переможець визначається в одноматчевій дуелі команд.

"Мегаспорт"

Зараз ви читаєте новину «Анонс матчів 1/8 Кубку України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі