четвер, 24 липня 2008 18:13

Янковіч планує стати першою ракеткою світу через декілька днів

Сербська тенісистка Єлена Янковіч збирається стати першою ракеткою світу вже наступного тижня.

Гарантоване перше місце в світовому рейтингу спортсменці забезпечить перемога на турнірі другої категорії в Лос-Анджелесі з призовим фондом 600 тисяч доларів. Зараз Янковіч займає друге місце, поступаючись своїй співвітчизниці Ані Івановіч, яка на поточному тижні не приймає участі в турнірах, 143 очки.

"Мені залишилося виграти ще чотири зустрічі, і я збираюся докласти всіх сил, щоб зробити це", - наводить слова тенісистки РІА "Новости".

Янковіч настроєна вельми рішуче, до того ж спортсменку, за її власними словами, більше не турбує травма коліна. "Найголовніше, що я більше не відчуваю ніякого болю в коліні", - зізналася сербка.

Наступною суперницею Єлени в Лос-Анджелесі стане угорка Мелінда Цинк. У разі виходу в чвертьфінал Янковіч зустрінеться з російською тенісисткою - Надією Петровою або Вірою Звонарьовою. На півфінальній стадії сербка може зіграти з Дінарою Сафіною.

Зараз ви читаєте новину «Янковіч планує стати першою ракеткою світу через декілька днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі