неділя, 24 лютого 2008 15:31

Анісіна та Джигурда одружилися

Анісіна та Джигурда одружилися

Олімпійська чемпіонка в танцях на льоду 2002 року Марина Анісіна, яка разом з Гвендалем Пейзера виступає за Францію, та актор Нікіта Джигурда вчора одружилися у Москві.

Про свій намір стати подружжям закохані заявляли ще в грудні у Києві, коли приїжджали до України у рамках шоу "Танці на льоду. Оксамитовий сезон", де брали участь. Проте одружитися у Києві їм не вдалося, оскільки від Марини зажадали додаткових довідок з французького консульства, які вона не могла надати на той момент.

Марина лише кілька днів тому повернулася з шоу в Кореї, а вчора у Москві у Дурасовському палаці, який знаходиться у Люблінському парку, нарешті стала дружиною Джигурди.

Темпераментний актор, як завжди, поводився дуже емоційно. Він ні на хвилину не випускав з обіймів наречену, обіймав і цілував її без кінця, при цьому вигукуючи: "Це остання жінка в моєму житті, найкоханіша!"

Для Джигурди це вже четвертий шлюб, для Марини - перший.

Не обійшлося і без віршів та пісень, які Джигурда присвятив коханій і виконав перед нею і гостями. А коли він ставив підпис у свідоцтві про шлюб, то поряд дописав: "Люблю Анісіну!"

Весілля святкували у вузькому колі. Запросили лише найближчих людей.

Як з"ясувалося, фігуристка Марія Бутирська та актриса Олена Кондулайнен напряму причетні до зближення зіркової пари. Олена підштовхувала Нікіту добиватися Марини, а Марія приютила закохану пару, коли у них почали зав"язуватися стосунки.

"Комсомольская правда"

Зараз ви читаєте новину «Анісіна та Джигурда одружилися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі