понеділок, 28 січня 2008 09:54

Ангола переграла Сенегал: результати матчів Кубка Африки

Матчами в групі D закінчився другий тур на Кубку африканських націй. Сенегал зустрічався з Анголою, Туніс - з ПАР.

Матч команд Сенегалу і Анголи почався на зустрічних курсах. Сенегалу прогнозовано важко було розкрити класну оборону Анголи - потрібний був ключ.

Цей ключ був знайдений на 18-й хвилині, коли Ель-Хаджі Діуф своєю подачею зі штрафного збив з пантелику і оборону суперника, і їх воротаря. Зате відмінно "всунув" голову Діавара, який скинув "круглого" на Файе, котрий відправив м"яч за призначенням.

Але головні події мали місце в другій половині зустрічі. Майже миттєво рахунок зрівнює Манучо, ударом головою завершуючи навіс з правого флангу.

А пізніше був ще один гол Манучо, який замкнув подачу з кутового.

А ще пізніше, в схожому на перший м"яч Манучо стилі, гол забиває Флавіу. Єдина істотна відмінність - навіс був з лівого флангу.

У результаті перемагає Ангола, яка близька до того, щоб не тільки вийти в чвертьфінал, але і закрити прохід туди Сенегалу, що само по собі звучить багатозначно.

Сенегал - Ангола 1:3
Голи: Файе, 20 - Манучо, 50, 66, Флавіу, 79

Сенегал: Сілва, Бей, Діавара, Н"Дав, Файе, Буба Діоп, Менді (Бабакар, 62),  Файе, Салль, Діуф, Ньянг

Ангола: Жоао, Айроса, Калі, Ямба Яша, Маркеш, Каланге, Андре, Жілберто (Матеуш, 82), Мендонгі (Мауріто, 46) Манучо, Флавіу

Попередження: Файе, Менді  - Флавіу, Бей, Андре, Матеуш

У другому матчі групи Туніс без особливих проблем розібрався з ПАР - 3:1. Єдиний м"яч південноафриканці змогли забити тільки в самому кінці зустрічі.

Туніс - ПАР 3:1
Голи: Дос Сантос, 7, 33, Бен Сада, 31 - Мфела, 87

Туніс: Касрауі, Бен Фрай, Хаггуі, Жаіді, Нафті, Мнарі (Джіффалах, 75), Мікарі, Бен Саада, Дос Сантос (Зоуаги, 66), Шикауі (Жемаа, 80)

ПАР: Джозефс, Масілела, Мокуна, Моріс, Мхлонго, Мун, Модісе, Чабангу (ван Хеєрден, 62), Фантені (Мфела, 60), Зума, Пієнаар

Попередження: Бен Фрай

Становище команд: Ангола - 4 (2), Туніс - 4 (2), ПАР - 1 (2), Сенегал - 1 (2).

Football.ua

Зараз ви читаєте новину «Ангола переграла Сенегал: результати матчів Кубка Африки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі