Ексклюзиви
четвер, 11 вересня 2008 08:25

Англія "рознесла" Хорватію на її полі

Англія "рознесла" Хорватію на її полі

Збірна Англії з футболу розгромила Хорватію з рахунком 4:1 в матчі відбірного турніру ЧМ-2010, що відбувся в Загребі. В англійців відзначилися 19-річний нападаючий "Арсеналу" Тео Уолкотт, що зробив хет-трик, і Вейн Руні. У збірної Хорватії єдиний гол забив Маріо Мандзукіч.

На 26-ій хвилині півзахисник збірної Хорватії Даніел Праньїч невдало виніс м"яч з штрафної площі, і після рикошету він опинився біля Уолкота, який і відкрив рахунок точним ударом в дальній кут воріт Плетікоси.

На початку другого тайму за грубу гру проти Джо Коула з поля був вилучений хорват Роберт Ковач, після чого Англії вдалося повністю оволодіти ініціативою. На 59-ій хвилині Уолкот майже таким же ударом як і в першому таймі забив ще один гол, а на 63-ій хвилині гол Уейна Руні зробив рахунок 3:0. На 78 хвилині хорватам вдалося відіграти один м"яч завдяки зусиллям Мандзукіча, що вийшов на заміну замість Івіци Оліча. Проте на 82 хвилині Уолкот забив свій третій гол і довів рахунок до розгрому.

Таким чином, збірна Англія набрала шість очок після двох матчів і лідирує в своїй групі разом із збірною України. У Хорватії три очки після двох матчів.

Нагадаємо, що у вирішальному для англійської збірної матчі відбірного турніру Чемпіонату Європи на стадіоні "Уемблі" Хорватія завдала господарям поразки з рахунком 3:2, завдяки чому у фінальну стадію турніру вийшла збірна Росії.

Лента.Ру

Зараз ви читаєте новину «Англія "рознесла" Хорватію на її полі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути