неділя, 25 січня 2009 15:12

Англійський тенісист відновив кар"єру, щоб зіграти з Україною

Фіналіст US Open-1997, колишня перша "ракетка" Великобританії Грег Руседскі має намір відновити професійну кар"єру. У квітні 2007 року 35-річний тенісист вирішив піти з великого спорту через хронічну травму стегна, проте зараз повністю залікував пошкодження і хоче зіграти за національну команду в Кубку Девіса.

"Я попросив wild card в організаторів декількох турнірів ATP, подивимося, що трапиться далі, - заявив Руседскі в інтерв"ю ВВС Sport. - Два роки я знаходився в стороні від великого тенісу, і тепер, після двох з половиною місяців тренувань, чудово себе відчуваю, ніякого фізичного дискомфорту я не відчуваю".

Руседскі також попросив капітана збірної Великобританії Джона Ллойда внести його до заявки на матч Кубка Девіса з Україною, який пройде в Глазго в березні, проте той йому відмовив, обіцяючи повернутися до цього питання в майбутньому.

"Якщо він візьме участь в декількох турнірах і проведе деяку кількість матчів, то, можливо, ми знову обговоримо цю тему", - сказав Ллойд

sport.segodnya

Зараз ви читаєте новину «Англійський тенісист відновив кар"єру, щоб зіграти з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі