пʼятниця, 24 лютого 2012 15:10

Англійський клуб залишить футболістів без зарплати

Англійський клуб залишить футболістів без зарплати

Кільком гравцям англійського клубу "Портсмут", який виступає в Чемпіоншипі, тимчасово не платитимуть гроші. Про це в п'ятницю, 24 лютого, повідомляє Goal.com.

Точно невідомо, коли "Помпі" зможе розрахуватися з гравцями. Клуб пішов на такі заходи через фінансові проблеми. Він опустився на 22-гу позицію в турнірній таблиці з 24-х, після того як з них автоматично зняли 10 очок.

У числі гравців, які поки обходяться без зарплати, виявився відомий нігерійський нападник Нванкво Кану.

Крім того, частина персоналу клубу в переведуть з повного робочого дня на частковий з метою економії. "Портсмут" отримав зовнішнє керівництво вже другий раз за три роки після того, як клубний фінансист Володимир Антонов був спійманий в Литві на приховуванні активів.

Спільний адміністратор клубу Тревор Берч наважився дати оцінку такому рішенню. "Мені нічого залишалося, як зробити ряд звільнень на всіх рівнях і відомствах клубу, - заявив він, - крім того, ми просимо, щоб деякі працівники потерпіли без зарплати, а інші перейшли на скорочений робочий день. Ці заходи дуже болючі, але вони необхідні для виживання улюбленого клубу".

Нагадаємо, що клуб взагалі ризикує не дограти сезон через фінансові проблеми.

Зараз ви читаєте новину «Англійський клуб залишить футболістів без зарплати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі