Ексклюзиви
четвер, 24 березня 2011 18:23

Англійські вболівальники привітають футболістів Уельсу вівцями

Англійські вболівальники привітають футболістів Уельсу вівцями

Англійські вболівальники по-особливому привітають футболістів збірної Уельсу під час матчу зі збірною Англії, який відбудеться 26 березня у Кардіффі.

Англійці приготували кілька тисяч надувних овець, щоб показати їх гравцям збірної Уельсу на матчі відбіркового турніру Євро-2012. Очікується, що збірну Англії на стадіоні "Мілленніум" підтримають близько восьми тисяч осіб.

Співробітник Асоціації футболу Англії (FA), що побажав залишитися невідомим, визнав, що FA не має змоги перешкодити фанатам, які збираються пронести на стадіон надувних овець. Адже таку вівцю можна пронести на стадіон в кишені, а надути вже на трибуні.

Відзначимо, що вівчарство є одним з основних занять жителів Уельсу. При населенні близько трьох мільйонів чоловік в Уельсі налічується приблизно 11 мільйонів овець.

Нагадаємо, що збірні Англії і Уельсу є учасниками відбіркової групи G. Англійці в трьох матчах набрали сім очок і йдуть на другому місці. А валлійці програли всі три зустрічі і займають останнє місце в турнірній таблиці.

Зараз ви читаєте новину «Англійські вболівальники привітають футболістів Уельсу вівцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути