четвер, 09 жовтня 2008 17:31

Англійська прем"єр-ліга на один тур "переселиться" в Азію

Голова азіатської футбольної конфедерації Мохамед бін Хамам готовий вислухати пропозицію представників англійської прем"єр-ліги про проведення туру чемпіонату Англії в цьому регіоні, повідомляє AP.

Спочатку Хамам виступав проти такої ідеї, але після зустрічі в Лондоні з виконавчим директором Пітером Скудамором запропонував обговорити заходи, які зможуть допомогти підняти рівень азіатського футболу.

"Провести матчі чемпіонату Англії в Китаї або Катарі - відмінна ідея. Ми хочемо, щоб прем"єр-ліга поділилася з нами рецептом свого успіху і популярності в любителів футболу у всьому світі.

В англійських клубів дуже багато прихильників в Азії, і всі наші стадіони забиті під зав"язку, коли приїжджають відомі команди з Туманного альбіону. Проте я стурбований тим, що азіатські компанії готові витратити мільйони за права на трансляцію прем"єр-ліги замість того, щоб вкласти ці гроші у власні чемпіонати", - заявив Хамам.

championat

Зараз ви читаєте новину «Англійська прем"єр-ліга на один тур "переселиться" в Азію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі