пʼятниця, 19 жовтня 2007 17:27

Англійці за квитки на фінал Кубка світу з регбі виклали по 20 тисяч фунтів

Невідомі уболівальники заплатили по 20 тисяч фунтів стерлінгів (більше 40,5 тисяч доларів) за кожний з двох куплених ними квитків на фінал Кубка світу з регбі Англія - Південна Африка. Покупка була зроблена на інтернет-аукціоні eBay, а імена володарів квитків залишилися невідомими, повідомляє www.lenta.ru.

Фінал Кубка світу з регбі відбудеться в Парижі на стадіоні "Сен-Дені" в суботу, 20 жовтня. Уболівальники купили квитки на сектор Violette, що вважається кращим на західній трибуні арени.

Багато англійських уболівальників, які знаходяться у Франції, не можуть дістати вхідні квитки на фінал Кубка світу з регбі. Один з англійців розповів, що перекущик запропонував йому квиток за 2,5 тисячі фунтів стерлінгів, але уболівальник не зміг заплатити таку суму.

В той же час два інших фаната англійської збірної розповіли, що вони купили два квитки у уболівальника з Нової Зеландії, заплативши всього по 35 фунтів за кожен. На думку англійців, новозеландець, команда якого програла на стадії 1/4 фіналу, просто не зрозумів, що він міг продати квитки за набагато більшу суму.

Кубок світу з регбі завершиться в суботу 20 жовтня, коли у фіналі зустрінуться діючий володар трофея Англія і Південна Африка. Сьогодні, 19 жовтня, в матчі за третє місце зіграють Франція і Аргентина. 
Зараз ви читаєте новину «Англійці за квитки на фінал Кубка світу з регбі виклали по 20 тисяч фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі