неділя, 14 вересня 2008 16:16

Андрій Воронін став мішенню

Тінь "Ліверпуля" як і раніше продовжує переслідувати нашого нападаючого Андрія Вороніна навіть після того, як він оформив річну оренду з берлінською "Гертою".

Напевно, ні сам форвард, ні його одноклубники зі "старої пані" навіть і не підозрюють, що саме його колишній зв"язок з "червоними" стане головним мотиваційним чинником для гравців ірландського клубу "Сент Патрік" у майбутньому протистоянні з "Гертою" у кубку УЄФА.

Центральний захисник команди Джеймі Харріс, якому особисто доведеться закривати Вороніна, повідомив офіційному сайту свого клубу, що він, будучи з дитинства фанатом "Ліверпуля", з особливою пристрастю опікатиме Андрія.

"У нас в команді зібралася ціла група гравців що до сьогодні вболівають за "Ліверпуль", і нам буде особливо важливо успішно зіграти саме проти Вороніна, який зовсім недавно одягав футболку мерсисайдців, та і за контрактом все ще належить "червоним", - заявив Харріс. - На його думку, Воронін є гравцем світового класу, і лише якесь непорозуміння не дозволило йому проявити себе належним чином в англійській Прем"єр-лізі.

"Герта" прийме "Сент Патрік" на своєму Олімпійському стадіоні в Берліні 16 вересня. Нагадаємо, що ірландці поки не програли жодного матчу в кубку УЄФА цього сезону, спочатку двічі обігравши латвійський "Олімпс" 1:0 і 2:0, а потім переграли шведський "Ельфсборг" 2:2 і 2:1.

"Sport.com.ua"

Зараз ви читаєте новину «Андрій Воронін став мішенню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі