неділя, 07 вересня 2008 18:23

Андрій Шевченко спробував себе в ролі вчителя

Сьогодні, 7 вересня, на стадіоні імені Банникова відбувся майстер-клас Андрія Шевченка з переможцями проекту "11 друзів Шеви". У команду учнів потрапили переможці проекту, організованого компанією Reebok. Хлопці віком від 10 до 16 років заповнювали спеціальні анкети, і в результаті відбору, одинадцять з них потрапили на майстер-клас.

Форвард збірної України показав свої кращі прийоми та поділився секретами майстерності. Учасники отримали в подарунок комплекти професійної спортивної екіпіровки - футболки, шорти, гетри, а також - бутси для гри на природних м"яких покриттях.

Майстер-клас був 45-хвилинним інтенсивним тренуванням, яке проходило в 3 етапи. Спочатку - розминка на 10 хвилин, потім - відпрацювання ігрових комбінацій, після - відпрацювання подвійної стінки, удари по воротах у трійках, індивідуальні змагання нападників і двох захисників. У кінці - міні-футбол: 2 тайми по 10 хвилин.

"Мені дуже приємно, що такий відомий світовий бренд, як Reebok розробляє та здійснює проекти для підлітків. Особливо, якщо це прив"язано до спорту. Адже спорт - це здоров"я молодого покоління, його фізична форма. А футбол чудово укріплює їх.

Плюс, він дає хлопцям гарний шанс не просто зробити гарну кар"єру, а також і прославити Україну. Не виключено, що хтось з них стане великим футболістом. Тоді я по справжньому порадію за свого учня, та пишатимуся тим, що зробив внесок у його розвиток", - сказав Андрій Шевченко.

"Террикон"

Зараз ви читаєте новину «Андрій Шевченко спробував себе в ролі вчителя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі